Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis din Constanța, în zona Gulliver, din cauza unei avarii pe o conductă a RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate luni, 13 septembrie, pe bulevardul Tomis din Constanța, în zona Gulliver, din cauza unei avarii pe o conductă de alimentare cu apă a RAJA.

Potrivit RAJA, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii, de la intersecția bulevardelor Tomis și Alexandru Lăpușneanu, echipele de intervenție ale societății au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bulevardul Tomis, cu sensul de mers către Lăpușneanu, pe o porțiune de 50 de metri. Se estimează că măsura va fi în vigoare până la ora 15.00.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*