RAJA oprește apa pe străzile Albăstrelelor și 9 Mai din orașul Techirghiol

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de alimentare cu apă de pe strada Albăstrelelor din orașul Techirghiol, RAJA SA va sista furnizarea apei potabile joi, 05 august, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Albăstrelelor și 9 Mai.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*