Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis din cauza unei avarii RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul rutier a fost restricționat, marți dimineață, pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii pe o conductă de alimentare cu apă a RAJA SA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii, echipele RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe a doua bandă de circulație de pe acest bulevard, pe o porțiune de 50 de metri, pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand către Primăria Constanța, până la ora 13.30.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*