Pentru realizarea unei lucrări, RAJA oprește luni, 30 mai, furnizarea de apă în localitatea Băneasa

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Echipele RAJA vor executa luni, 30 mai, lucrări de conectare a sistemului centralizat de alimentare cu apă din localitatea Băneasa la noua Stație de Tratare apă potabilă, realizată cu fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Astfel, potrivit RAJA, în intervalul orar 10.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei în întreaga localitate.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL13 – Surse de apă și aducțiuni, Stație de tratare, Stații de clorare etc., în valoare totală de peste 46 milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*