RAJA oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

RAJA SA va întrerupe vineri, 10 martie, furnizarea apei potabile pentru lucrări de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă pe mai multe străzi din Constanța.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 08.00 – 19.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Perimetrul delimitat de străzile Cpt. Petre Papadopol – Radu Logofătu – Cezar Bolliac – bulevardul I.C. Brătianu – Cpt. Petre Papadopol;
  • Strada Interioară 1 și 2;
  • Strada Corbului între str. Eliberării și I.L. Caragiale;
  • Zona delimitată de străzile Ciprian Porumbescu – Pescarilor – Grozești – Unirii – Ciprian Porumbescu, cu punctul termic 33;
  • Strada Cașin între străzile Unirii și Pescarilor;
  • Tronsonul cuprins de străzile Lt. Ghe. Economu – bulevardul Mamaia – Zorelelor – Unirii – Lt. Ghe. Economu;
  • Stradela Basarabi – sectorul delimitat de str. Basarabi și Labirint.

Având în vedere că aceste operațiuni se desfășoară la nivelul mai multor puncte de lucru, reluarea furnizării apei se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*