Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia și pe strada Poporului, din cauza unor avarii pe conduce ale RAJA

Avarie RAJA. FOTO Cătălin SCHIPOR

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate pe bulevardul Mamaia din Constanța, în zona Inspectoratului de Poliție Județean, din cauza unei avarii pe o conductă a RAJA SA.

Astfel, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe o conductă de alimentare cu apă, echipele de intervenție ale societății au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe a treia bandă de circulație de bulevardul Mamaia, pe o porțiune de 50 de metri, cu sensul de mers către zona Delfinariu, până la ora 12.00.

Totodată, tot pentru remedierea unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Poporului cu Fulgerului, echipele RAJA au blocat traficul auto pe strada Poporului, pe tronsonul delimitat de străzile I.L. Caragiale și Baba Novac, până la ora 14.00.

De asemenea, pentru remedierea avariei este necesară oprirea furnizării apei către consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile Poporului – Ion Roată – Dezrobirii – Izvor – Poporului.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, cele două zone au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune  condiții”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*