Trafic îngreunat pe bulevardul Ferdinand din Constanța din cauza unor lucrări ale RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier se va desfășura îngreunat, vineri, până la ora 17.00, pe bulevardul Ferdinand din Constanța din cauza unor lucrări ale RAJA.

Astfel, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Miron Costin, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bulevardul Ferdinand, pe o porțiune de aproximativ 30 de metri, cu sensul de mers dinspre strada Răscoalei spre strada Mihai Viteazu, în intervalul orar 13.30 – 17.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au precizat reprezentanții societății.

Pentru executarea lucrărilor, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală. Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*