Alt carambol pe Autostrada A2, dar pe sensul către București!

Alt carambol pe Autostrada A2, pe sensul către București. FOTO DRDP Constanța

În urmă cu puțin timp, pe Autostrada A2, KM 182+600, pe sensul de mers spre București, a avut loc un alt carambol rutier, în care au fost implicate cinci autovehicule. În accident au fost rănite ușor două persoane.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc tot în zona localității Medgidia, dar pe sensul către București.

Potrivit primelor date, două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este restricționat pe banda a doua, circulându-se prin dirijare pe banda de urgență și pe prima bandă.

Se estimează reluarea normală a traficului în 30 – 45 de minute.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*