Trafic îngreunat la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân din Constanța. RAJA intervine pentru remedierea unei avarii

RAJA înregistrează o avarie. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul rutier este îngreunat la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța deoarece RAJA intervine pentru remedierea unei avarii.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație, sensul de mers către strada Ion Rațiu (zona bisericii Sf. Arhangheli Mihail și Gavril), luni, 2 martie 2020, în intervalul orar 14.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele RAJA încearcă să efectueze intervenția cu conducta sub presiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*