RAJA: “8 localități din județul Constanța sunt încă fără apă din cauza avariilor ENEL’

Apa înghețată la robinet. FOTO Pr. Claudiu Banu
Apa înghețată la robinet. FOTO Pr. Claudiu Banu

UPDATE Ora 20.00:

La ora 20,10, a revenit tensiunea la statia de pomare Vlahii si s-a reluat alimentarea cu apa.
In continuare, in localitatile Magura si Tataru nu se furnizeaza apa potabila, din cauza avariilor la liniile de alimentare cu tensiune.

UPDATE Ora 14.00:

In jurul orei 13,30, echipele de interventie ale furnizorului de energie au remediat avariile de la nivelul liniilor de tensiune de la sursel si statiile de pompare din Ciobanita, Credinta, Mereni, Osmancea si Dumbraveni. Imediat, s-a reluat pomparea apei catre consumatorii din aceste localitati. Și la Nuntasi si Cerchezu, s-a reluat furnizarea apei potabile in jurul orei 12,30.
In continuare, din cauza lipsei de energie nu se poate funiza apa potabila in localitatile: Tataru si Magura.


Noaptea trecuta, in jurul orei 02,00, echipele Enel au remediat avaria la linia de alimentare cu tensiune a sursei Aliman, ce asigura apa pentru localitatile Aliman, Dunareni si Vlahi.

La ora 07,20, a revenit tensiunea si la sursele si statiile de pompare Cascioarele si Comana, iar la 08,30 a fost alimentata cu energia sursa Olteni.

Din cauza avariilor la sistemele de alimentare cu energie, nu se furnizeaza apa potabila in localitatile: Ciobanita, Credinta, Mereni, Osmancea, Cerchezu, Tataru, Nuntasi, Magura si Dumbraveni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*