Trafic blocat pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța din cauza unei avarii RAJA

Angajații RAJA au intervenit pentru remedierea avariei. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul rutier pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța a fost blocat, luni, pentru mai multe ore, din cauza unei avarii pe una dintre conductele RAJA.

Astfel, pentru remedierea acestei avarii, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Ștefan Mihăileanu, pe tronsonul cuprins de străzile Nicolae Iorga și Topraisar, luni, 08 iunie, în intervalul orar 12.00 – 15.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*