Atenție, șoferi! Traficul este restricționat pe Strada Unirii din Constanța și în Mamaia Nord

Avarie RAJA. FOTO Adrian BoiogluAvarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea, in regim de urgenta, a unei avarii survenite astazi, 4 mai 2017, la conducta de alimentare cu apa de pe strada Unirii, in intervalul orar 8,30-14,00, se restrictioneaza traficul rutier pe strada Unirii, intre strazile Zorelelor si Caiuti.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii la reteaua de apa din zona Mamaia Nord, sensul giratoriu de la Campingul Pescaresc, intre orele 8,00-16,00, se restrictioneaza o banda de circulatie, pe sensul dinspre Navodari catre Constanta.

Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zonele mentionate au fost imprejmuite si semnalizate corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

“Ne cerem scuze participantilor la trafic din zonele respective si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor intr-un timp cat mai scurt”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Abonatii nu sunt afectati de aceste avarii, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatiile cu conductele sub presiune.

Adauga valoare acestui articol "Atenție, șoferi! Traficul este restricționat pe Strada Unirii din Constanța și în Mamaia Nord"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News