Locuitorii Costineștiului au rămas fără apă potabilă la robinete din cauza unei avarii pe o conductă a RAJA

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Echipele RAJA SA intervin marți seară pentru remedierea unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă de pe strada Emil Costinescu din localitatea Costinești.

În vederea executării acestor lucrări, furnizarea apei potabile a fost sistată, de marți, 30 martie, ora 20.00, până miercuri, 31 martie, ora 02.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Pescarului, Tudor Vladimirescu, Aurel Vlaicu, Henri Coandă, Tineretului, Emil Costinescu, Faleza Portului, precum și cei de pe străzile adiacente.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*