Autobuzele liniilor 2-43, 43 M, 43 C și 5-40 nu mai circulă pe strada Răscoalei 1907

Autobuzele liniei 2-43 vor circula la noapte pe un traseu deviat

CT BUS anunță publicul călător că autobuzele liniilor 2-43, 43 M, 43 C și 5-40 circulă temporar deviat pe bulevardul Tomis, pe segmentul cuprins între bulevardele Mamaia și Ferdinand.

Potrivit CT BUASA, măsura a fost dispusă ca urmare a unor lucrări pe partea carosabilă, astfel că autobuzele nu mai circulă pe strada Răscoalei 1907 și, implicit, nu ajung în stațiile „Colegiul Pedagogic Constantin Brătescu” și „Piața Unirii”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sa parcheze domle in alveole nu in mijlocul strazii. Bataie de joc la adresa participantilor si platitorilor de taxe. Sa parcheze in statie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*