Trafic blocat pe Bulevardul Tomis și strada Theodor Burada. Se fac lucrări de asfaltare

Bulevardul Tomis intră în reabilitare. FOTO Adrian Boioglu
Bulevardul Tomis intră în reabilitare. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Constanța și S.C. Confort Urban S.R.L. anunță că din cauza lucrărilor de întreținere și reparație a tramei stradale, în zilele de 28 și 29 octombrie, vor fi înființate următoarele restricții de circulație:

• în data de 28.10.2016, b-dul Tomis va fi închis traficului rutier, între orele 07:00 și 19:00, pe tronsonul cuprins între b-dul Ferdinand și str. Traian, iar ca rute ocolitoare se pot folosi str. Mihai Viteazu și str. Mircea cel Bătrân;

• în data de 29.10.2016, str. Theodor Burada va fi închisă traficului rutier, între orele 07:00 și 19:00 pe tronsonul cuprins între b-dul I.C. Brătianu și b-dul Ferdinand, iar ca  rute  ocolitoare se pot folosi b-dul Ferdinand – b-dul 1 Decembrie 1918 – b-dul I.C. Brătianu.

“Pe această cale dorim să mulțumim constănțenilor pentru înțelegere și să ne cerem scuze pentru disconfortul creat.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*