Lucrările de asfaltare pe bulevardul Ferdinand continuă să afecteze și circulația autobuzelor

Autobuzul liniei 5-40. FOTO CT Bus

CT BUS a anunțat publicul călător că, începând de miercuri, 28 iunie, vor avea loc devieri temporare pe traseul liniilor de autobuz care circulă pe bulevardul Ferdinand, între strada Mihai Viteazul și bulevardul Tomis. Aceste modificări de traseu vor fi în vigoare până la finalizarea lucrărilor de asfaltare executate în zonă.

Pentru a minimiza inconveniențele pentru călători, CT BUS a pus la dispoziție rute alternative și a adaptat traseele unor linii existente. Iată detaliile modificărilor de traseu:

  • Liniile 5-40 și N5-40 vor fi deviate pe următorul traseu: bulevardul Ferdinand – strada I.G. Duca – bulevardul Mamaia – retur.
  • Liniile 2-43, N2-43, 43M și 43C vor urma un traseu alternativ pe bulevardul Ferdinand – strada I.G. Duca – bulevardul Mamaia – bulevardul Tomis – retur.
  • Linia turistică CiTy TOUR va suferi o deviere pe traseul bulevardul Mamaia – I.G. Duca – bulevardul Ferdinand.

Este important de menționat că programul și traseele pot suferi modificări ulterioare în funcție de progresul lucrărilor de asfaltare.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor afectați de aceste devieri temporare, abonamentele valabile pentru liniile de autobuz deviate vor fi acceptate și pe liniile alternative, pe durata desfășurării lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*