Toți elevii din Cumpăna vor putea să atingă Sfântul veșmânt – Brâul Maicii Domnului în prima zi de școală

Braul Maicii Domnului revine la Constanta. FOTO Arhiepiscopia Tomisului

La iniţiativa doamnei primar ec. Mariana Gâju, Brâului Maicii Domnului adus de la mănăstirea Kato Xenia, din Grecia, va fi depus, spre închinare, pentru toți elevii.

Luni 11 septembrie începând cu ora 8:30 Sfântul veșmânt va fi la la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” clasele 0 – IV, iar începând cu orele 11:30 la Campusul Şcolar al Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” clasele V-XII, pentru ca toţi cei prezenţi la festivitățile de deschidere a anului şcolar 2017-2018 să aibă posibilitatea să atingă Sfântul veșmânt.

Întâmpinarea Sfântului vesmânt va avea loc duminica, 10 septembrie ora 14.30 la movilă – intrarea în comună, acolo de unde, toţi enoriaşii prezenţi vor pleca în procesiune spre biserica Adormirea Maicii Domnului.

Odorul sfânt al Maicii Domnului, va rămâne spre închinare și rugăciune in comuna Cumpăna până în după amiaza zilei de 11 septembrie. Sfânta Biserică Adormirea Maicii Domnului, va rămâne deschisa credincioșilor și în noaptea de duminică spre luni .

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*