VIDEO Utilajele Polaris M Holding au reluat acțiunile de dezinfecție în municipiul Constanța

Utilajele Polaris M Holding au reluat acțiunile de dezinfecție în municipiul Constanța. FOTO Captură Video

Primăria Municipiului Constanța a reluat de astăzi acțiunile de dezinfecție în cartierele orașului.  Începând cu ora 19.00, 7 utilajele Polaris M Holding încărcate cu detergent concentrat pentru uz profesional în spălarea străzilor intervin în Viile Noi și KM 4-5.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase au fost luate încă din luna martie. Detergentul profesional utilizat are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*