Toate semafoarele din municipiul Constanța au fost repuse în funcțiune

Trafic rutier pe bulevardul Mamaia. FOTO Cătălin SCHIPOR

Toate semafoarele din municipiul Constanța au fost repuse în funcțiune începând cu dimineața de 21 aprilie. Acestea funcționează în regim normal, după ce autoritățile locale au luat, în urma restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare, trecerea tuturor semafoarelor pe galben intermitent.

Semafoarele din municipiul Constanța au funcționat începând cu data de 26 martie pe culoarea galben intermitent, ca urmare a deciziei luate de Primăria Municipiului Constanța împreună cu IPJ Constanța – Seviciul Rutier, ca urmare a scăderii valorilor de trafic în urma restricțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare. Aceleași autorități au revenit asupra deciziei care a fost dată pentru toată perioada stării de urgență și începând cu dimineața de 21 aprilie, semafoarele au fost repuse în funcțiune.

Decizia luată fără a fi anunțată în prealabil a luat prin surprindere șoferii matinali, mai ales că semafoarele nu au fost repuse în funcțiune toate concomitent.

UPDATE:

Situația din teren este diferită față de cea anunțată de Primăria Constanța. Nu toate semafoarele au fost repuse în funcțiune și se recomandă în continuare atenție sporită în trafic.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*