Toate casieriile RAJA SA vor fi închise, luni, 1 iunie. Activitatea acestora cu publicul va fi reluată marți, 2 iunie

RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu
RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

Toate activitățile RAJA SA se vor desfășura luni, 1 iunie, în regim de foc continuu, numai casieriile societății urmând să fie închise. Activitatea acestora cu publicul va fi reluată marți, 2 iunie.

Potrivit RAJA SA, în data 01 iunie, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu.

„În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale”, spus reprezentanții RAJA SA.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonații interesați să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare nu o vor putea face însă luni, 01 iunie, când toate casieriile RAJA vor fi închise. Începând de marți,  02 iunie, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

„În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA, prin transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone și în incinta magazinelor La doi Pași”, au mai anunțat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*