Tinimtex vine la Constanța cu un târg de haine de piele și blană

Afiș Tinimtex piele și blană
Afiș Tinimtex piele și blană

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 26-30 octombrie 2016, o ediție specială  a TINIMTEX – Târg specializat de articole din piele și blană, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Această ediție specială, organizată în premieră sub egida TINIMTEX, vine atât în întâmpinarea comercianților de specialitate, cât și a consumatorilor constănțeni, o piață importantă pentru acest tip de produse. Astfel, putem spune că, în pofida prețurilor destul de ridicate, în ultimii ani, un sector aparte este ocupat de produsele din blană  și piele naturală, acestea fiind  tot mai căutate de consumatorii români, iar acest aspect este  evidențiat inclusiv în documentele statistice oferite de INSSE, motiv pentru care,  CCINA Constanța și-a concentrat  eforturile în realizarea unui târg dedicat acestor articole.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional  din staţiunea Mamaia și reunește, pe lângă producătorii și comercianții de îmbrăcăminte din piele și blană, și produse de  încălțaminte, marochinărie, îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home & deco și accesorii, din întreagă ţară,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți, aproximativ peste 100 de firme, din care, 80% din firme sunt cu articole de piele și blană, demonstrează că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

Ca la fiecare ediție TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piaţă.

Program de vizitare:

În perioada 26 – 29 octombrie: 10.00 – 19.00

Duminică, 30 octombrie: 10.00 – 16.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*