Tineri reținuți după ce ar fi săvârșit două infracțiuni de tâlhărie calificată

Tineri reținuți după ce ar fi săvârșit două infracțiuni de tâlhărie calificată

Doi bărbați, de 26, respectiv 30 de ani, din Negru Vodă, au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de comiterea a două infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 24 ianuarie, cei doi ar fi sustras, prin amenințarea cu un cuțit, suma de 700 de lei de la o femeie, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia din municipiul Constanța. Totodată, la data de 26 ianuarie, bărbatul de 26 de ani ar fi amenințat, cu un cuțit, un bărbat pe care persoana vătămată l-ar fi transportat (în regim free taxi), din municipiul Constanța până în orașul Negru Vodă. La finalul cursei, victima ar fi fost deposedată de suma de 250 de lei.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*