O constănțeancă de 63 de ani, vaccinată împotriva COVID-19, a murit după ce s-a infectat cu varianta Delta

Test pozitiv la COVID-19. FOTO Pixabay

Două persoane din județul Constanța au fost depistate pozitiv cu noua tulpină Delta a virusului SARS-CoV-2, iar unul dintre pacienți, o femeie în vârstă de 63 de ani, a decedat.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța, două noi cazuri cu varianta Delta a SARS-CoV-2 au fost depistate pe raza județului Constanța, la o femeie de 45 de ani, turistă venită pe litoral din județul Dâmbovița, și la femeia de 63 de ani, ce prezenta istoric de călătorie în Spania. Ambele paciente fuseseră vaccinate cu doză completă.

Pacienta de 63 de ani, care a decedat în urma infectării cu COVID-19, prezenta ca și comorbidități hipertensiune arterială și virusul hepatitei C.

Până în prezent, pe raza județului Constanța au fost confirmate, în total, 16 cazuri de infectare cu varianta Delta a SARS-CoV-2, fiind înregistrat un singur deces.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*