Tineri arestați preventiv după ce au fost prinși cu droguri de risc și mare risc în Vama Veche

Tineri arestați preventiv după ce au fost prinși cu droguri în Vama Veche

Trei bărbați au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost prinși în Vama veche având asupra lor cannabis, LSD, Ecstasy și alte substanțe stupefiante și psihotrope.

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” au desfășurat în weekend acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc în stațiunea Vama Veche.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, la data de 24 iulie, jandarmi din cadrul GJM „Tomis” Constanța au depistat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, care aveau asupra lor 80 de grame de cannabis, șapte timbre LSD, 16 comprimate de Ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, un gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, două țigarete confecționate artizanal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, trei grindere, 300 de lei și patru telefoane mobile.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai BCCO Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, în scop de consum propriu.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, iar, în cursul zilei de luni, 26 iulie, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*