Timișorean cu două mandate europene de arestare, prins de polițiștii constănțeni în stațiunea Mamaia

Vedere aeriană a stațiunii Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, marți, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Timișoara, pe numele căruia existau două mandate europene de arestare emise de autorităţile franceze.

Potrivit polițiștilor constănțeni, timișoreanul fusese dat în urmărire internațională fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni economice și financiare, fapte comise pe teritoriul Franței.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost depistat pe o terasă din stațiunea Mamaia și a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile franceze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*