Jandarmii și polițiștii constănțeni au donat anul acesta peste 100 de litri de sânge pentru semenii lor

Jandarmii şi poliţiştii constănţeni au donat sânge pentru semenii lor

Peste 20 de jandarmi și polițiști constănțeni au fost prezenți marți, 22 decembrie, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța pentru a dona sânge, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, fiind a cincea acțiune organizată în acest an.

Polițiștii și jandarmii constănțeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța organizează periodic acțiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieți omenești.

„Prin aceste inițiative, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănțenilor și fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat în acțiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate”, au transmis jandarmii și polițiștii constănțeni.

Și în anii precedenți, oamenii legii s-au implicat în activități de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituțional acest gest a devenit o tradiție, numai în ultimul an fiind donată o cantitate de peste 100 litri de sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*