Jandarmii și polițiștii constănțeni au donat anul acesta peste 100 de litri de sânge pentru semenii lor

Jandarmii şi poliţiştii constănţeni au donat sânge pentru semenii lor

Peste 20 de jandarmi și polițiști constănțeni au fost prezenți marți, 22 decembrie, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța pentru a dona sânge, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, fiind a cincea acțiune organizată în acest an.

Polițiștii și jandarmii constănțeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța organizează periodic acțiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieți omenești.

„Prin aceste inițiative, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănțenilor și fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat în acțiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate”, au transmis jandarmii și polițiștii constănțeni.

Și în anii precedenți, oamenii legii s-au implicat în activități de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituțional acest gest a devenit o tradiție, numai în ultimul an fiind donată o cantitate de peste 100 litri de sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*