Ţigări de contrabandă ascunse pe corp, au fost descoperite de către oamenii legii în P.T.F. Vama Veche

Țigările de contrabandă erau ascunse în obiectele de îmbrăcăminte. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche au depistat trei femei care intenționau să introducă în țară 154 de pachete cu țigări, ascunse pe corp şi disimulate în textile.

În dimineața zilei de 31 octombrie, acționând în baza unei informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, asupra pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, în urma controlului, colegii noștri au descoperit ascunse pe corpul a trei femei, cetățeni români, fiind şi disimulate în textile, 154 de pachete de țigări, fără timbru fiscal.

Cele trei femei au declarat faptul că au achiziționat țigările din Turcia, pentru uz personal, fără a deține documente de proveniență.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de contrabandă, iar țigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*