Țigarete de contrabandă, descoperite în Portul Constanța

Peste 170.000 de țigarete de contrabandă, indisponibilizate de polițiștii BCCO
Țigarete de contrabandă, descoperite în Portul Constanța. FOTO arhiva CTNews

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit în acest sfârșit de săptămână, la poarta de acces 10 bis în Portul Constanța, într-un autoturism condus de un cetățean român, 2.400 țigarete de contrabandă.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat sâmbătă noaptea, în zona Porții de acces nr. 10 bis a Portului Constanța, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

În urma controlului efectuat, în portbagajul și interiorul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit 2.400 țigarete de contrabandă, diferite mărci, care nu aveau aplicate timbrul pentru produse accizabile.

Din primele cercetări s-a stabilit că țigările aparțin conducătorului autoturismului, care a declarat că au fost achiziționate pentru consumul propriu. Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*