Dosar penal după ce o mamă și-a pus fetița nou-născută într-o pungă, în curtea casei, și apoi a anunțat Poliția spunând că ar fi găsit copilul

Dosar penal după ce o mamă și-a pus fetița nou-născută într-o pungă, în curtea casei, și apoi a anunțat Poliția spunând că ar fi găsit copilul. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați vineri, 24 septembrie, de către o femeie din comuna Castelu, prin apel 112, cu privire la faptul că ar fi găsit un nou-născut în curtea locuinței sale.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana apelantă, o femeie de 38 de ani, precum și copilul, care se afla într-o pungă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că femeia în cauză este mama fetiței nou-născute, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la acest incident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*