Tichetele de masă oferite la Constanța pentru schema completă de vaccinare s-au epuizat din nou

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că, momentan, nu mai sunt tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2 (două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson).

Potrivit DGAS Constanța, este vorba despre persoanele vaccinate exclusiv la Pavilionul Expozițional Constanța, City Park Mall, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase sau de către echipele mobile.

„Vă asiguram că distribuirea va fi reluată imediat după primirea acestora de la Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța. Termenul de ridicare al acestora este de șase luni”, au precizat reprezentanții instituției.

Aceștia mai menționează că pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă.

Este pentru a doua oară când această situație se petrece în Constanța, după ce și la sfârșitul lunii noiembrie 2021 DGAS Constanța a rămas fără tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, acțiunea fiind reluată dup aproape o lună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*