Thanksgiving Day, Cambridge School of Constanta a lansat o provocare sportivă

Cu ocazia sărbătorii americane Thanksgiving Day, Cambridge School a lansat o provocare sportivă, de neratat.

Cu ocazia sărbătorii americane Thanksgiving Day, Cambridge School a lansat o provocare sportivă, de neratat. Astfel, pe 23 noiembrie începând cu ora 14.30 a avut loc Thanksgiving Basketball Cup – competiție de baschet adresată elevilor din ciclul gimnazial și liceal de la Cambridge School și Liceul Teoretic „Decebal”. Arbitrajul va fi asigurat de invitații speciali, sportivi de performanță de la Baschet Club Athletic Constanța.

 

În primă fază, au jucat primele două echipe pentru finala mare, apoi celălalte două pentru finala mică. De asemenea a fost și un meci demonstrativ – surpriză, unde s-au întrecut părinții.

Acest proiect are ca obiectiv principal promovarea sportului în şcolile din oraş, iniţiatorii acestuia fiind îngrijoraţi de numărul tot mai mare de absenteism de la orele de sport şi al numărului tot mai mare de copii care suferă de obezitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*