Termoficare Constanța anunță că a eliminat avariile majore apărute pe magistrala 2

Termoficare Constanța SRL anunță că a eliminat avariile majore apărute pe magistrala 2 și în acest moment a început procedura de încărcare a acesteia.

După finalizarea încărcării punctele termice aferente magistralei 2 vor fi reconectate la rețeaua de transport, astfel încât estimăm că reuarea furnizării apei calde către consumatorii alimentați din aceasta se va realiza în prima parte a zilei de miercuri, 7 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*