Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, luminată festiv de sărbători

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, luminată festiv de sărbători. FOTO: Primăria Constanța

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie își așteaptă vizitatorii îmbrăcată în haine de sărbătoare.

Administrația Fondului Imobiliar SRL a prelungit programul parcului de distracție, pentru ca cei mici să se bucure cât mai mult de decorurile de iarnă care au transformat parcul într-un tărâm de basm.

Astfel, în perioada următoare, accesul în cel mai îndrăgit spațiu din municipiu dedicat copiilor va fi permis în intervalul orar 09.00 – 21.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*