Țepele trase de politicieni în ultimii ani pot fi văzute într-o excursie inedită – “Turul Marilor Tunuri din Constanța”

Turul Marilor Tunuri
Turul Marilor Tunuri

“România Curată” invită constănțenii într-o călătorie pe traseul țepelor trase localnicilor. Oraganizatorii și-au propus să urce oamenii într-un autocar și să-i plimbe printre șmecheriile penalilor din oraș. La final, viitorii aleși vor primi o scrisoare deschisă prin care li se va spune ce trebuie să facă pentru Constanța.

“Vino și tu să contribui pe parcursul Turului la conținutul scrisorii către clasa politică constănțeană! Să le facem viitorilor aleși lista de TO DO!

Plecarea este la ora 11.00 de la Tomis Mall (Strada Stefan cel Mare 36-40, latura dinspre Strada Mihai Viteazu; autocarul staționează de la ora 10.30). Vă invităm să descoperiți orașul lui Ovidius, pe care marele poet l-a cântat în scrierile sale. Din păcate, și glasul lui ar fi amuțit dacă ar mai fi trăit și ar fi descoperit kitsch-ul care a acaparat zidurile cetății. În oraș s-a construit haotic, fără niciun fel de arhitectură. Simbolul orașului și una din cele mai frumoase construcții ale României, Cazinoul, este o ruină. În schimb, pe spațiile verzi s-au ridicat blocuri și mall-uri. Continental, hotelul ridicat în punctul 0 al orașului, a fost ras de pe fața pământului după ani de procese prin instanțe. Plaja, bun de interes public, a fost ciopârțită, și un afacerist a primit aviz pentru ridicarea unui hotel pe nisip. Foștii conducători ai județului și ai orașului sunt cercetați în mai multe dosare penale, de nici ei nu le mai știu numărul. Vă așteptăm și cu alte „surprize” cel puțin la fel de picante! România Curată vă pune la dispoziție un ghid care va prezenta ”obiectivele” vizitate. Vom vizita, filma, fotografia şi populariza obiectivele vizitate.

Călătoria este gratuită. Numărul locurilor fiind limitat, participarea se face în ordinea înscrierii. Confirmarea va fi transmisă prin email, la adresa indicată de dumneavoastră în formular.

Vino și tu să vezi cu ochii tăi consecințele abuzurilor și corupției din oraș și să contribui pe parcursul Turului la conținutul scrisorii către clasa politică constănțeană!”, au transmis organizatorii.

Cine vrea să meargă în excursie trebuie să se înscrie pe link-ul: http://goo.gl/forms/Ox9OoIrzd5

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. toti din politica de pana acum, inclusiv actualii candidati, nu au ce cauta in functii mai departe. Administratia orasului nu are nimic de-a face cu politica si cu ordinele primite de sus de la partid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*