CTnews TV: Teodor Popa, director CERONAV Constanța, vrea să scadă costul cursurilor pentru marinari și să extindă oferta

Teodor Popa, director CERONAV. FOTO Mitică Raftu

Teodor Popa, directorul CERONAV Constanța, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a fost numit în această funcție în 13 decembrie și a făcut rocada cu fostul director, Ovidiu Cupșa, care acum este director de dezvoltare.

Teodor Popa a povestit cum vede aceste mișcări și care a fost moștenirea lăsată de predecesorul său în fruntea instituției.

Teodor Popa a mai vorbit despre baza materială a CERONAV, provocările cu care se confruntă și despre situația resurselor umane.

De asemenea, directorul CERONAV a anunțat că dorește să scadă costul cursurilor pentru marinari și a explicat cum va reuși acest lucru.

Teodor Popa a mai spus în cadrul emisiunii și câteva dintre proiectele pe care le are în acest an.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*