Razie a polițiștilor în Constanța, vizați fiind, în principal, conducătorii auto

Acțiune a polițiștilor e la Rutieră pentru depistarea șoferilor urcați la volan în stare de ebrietate. FOTO: IPJ Constanța

Polițiști constănțeni au desfășurat, în cursul nopții de 8 spre 9 aprilie, o razie pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. Cu această ocazie, au fost legitimate aproximativ 800 de persoane, au fost verificate peste 250 de vehicule și 90 de locații publice.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate au fost aplicate 323 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 150.000 de lei. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării 11 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate în flagrant mai multe infracțiuni.

Exemple:

  • La data de 8 aprilie, în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat, pe strada Interioară, un bărbat, de 27 de ani, și o femeie, de 28 de ani, care întrețineau relații sexuale, în schimbul unei sume de bani, într-o autoutilitară. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
  • La data de 8 aprilie, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat, pe aleea Topolog, un bărbat, de 23 de ani, care nu a respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, dispusă de instanța de judecată. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.
  • La data de 8 aprilie, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat, pe strada Baba Novac, un bărbat, de 34 de ani, și o femeie, de 24 de ani, care întrețineau relații sexuale în schimbul unei sume de bani, într-un autoturism. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
  • La data de 8 aprilie, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
  • La data de 8 aprilie, în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 222, în comuna Târgușor, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, pe drumurile publice, pentru perioada în curs. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
  • La data de 8 aprilie, în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, care a condus un autoturism, pe strada Interioară, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*