Tentativă de sinucidere, stopată de polițiștii constănțeni

Tentativa de sinucidere a unei femei din Constanța, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost oprită, marți, 23 februarie, de polițiștii constănțeni, aceasta fiind transportată apoi la spital pentru investigații medicale.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați marți, în jurul orei 17.30, cu privire la faptul că o femeie s-ar afla la balconul de la etajul doi al locuinței și amenință că se va arunca în gol.

„În scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, precum și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța. Polițiștii constănțeni, cu sprijinul reprezentanților ISU Constanța, au desfășurat activități pentru determinarea persoanei în cauză să intre în locuință, aceasta fiind convinsă să renunțe la gestul său”, au precizat sursele citate.

Femeia, în vârstă de 44 de ani, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*