Tentativă de sinucidere la CNE Cernavodă. Un jandarm de la unitatea specială s-ar fi împușcat în cap

Elicopterul SMURD. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un jandarm de la unitatea specială, care se ocupă cu paza centralei nucleare de la Cernavodă, se află în stare foarte gravă după ce, marți dimineață, ar fi încercat să se sinucidă și s-ar fi împușcat în cap cu arma din dotare.

La fața locului au fost solicitați să intervină salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, care au deplasat la incident un echipaj de prim ajutor, elicopterul SMURD și un echipaj de stingere.

La ora transmiterii acestei știri, bărbatului, în vârstă de aproximativ 43 de ani, i se aplică protocolul de resuscitare.

Cazul va fi preluat de către unitatea de parchet competentă.

UPDATE

Pacientul este în comă. A fost intubat de medicul de la elicopter și urmează sa fie transportat la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*