VIDEO Două persoane au fost lovite de tren în Eforie Sud

Personalul medical a acordat primul ajutor victimei

Marți dimineață, două persoane, un bărbat și o femeie au fost lovite de un tren în Eforie Sud, în zona stației de epurare. La fața locului s-au deplasat ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean, dar și un echipaj SMURD de tip B de la stația Tuzla. La locul accidentului a fost trimis și elicopterul SMURD.

Știre în curs de actualizare
Ambele persoane sunt în vârstă, aproximativ 87 de ani. În urma rănilor suferite, bătrâna a decedat la fața locului. Bătrânul va fi preluat de către elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*