Atenționare de vreme rea pentru Constanța: mesaje Ro-Alert trimise pentru mai multe localități

Meteorologi au emis o atenționare Cod Galben de vreme severă pentru județul Constanța, valabilă până miercuri, 15 iunie, la ora 06.00.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 60 – 80km/h. Cantitățile de apă vor depăși 20 – 30 l/mp și izolat 40 – 60 l/mp.

Astăzi, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 19-20 de grade.

Miercuri, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineața. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare în prima parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 17 – 18 grade.

De asemenea, a fost emis Cod Portocaliu de averse torențiale, din care se vor acumula peste 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. Zone vizate în județul Constanta: Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian, Lumina, Castelu, Poarta Albă, Cuza Voda, Tortoman.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*