Temperaturile mari scot constănțenii în oraș. Weekend cu cifre record la Delfinariul Constanța

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Weekend-ul care s-a încheiat a adus o grămadă de vizitatori la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Toate secțiile au avut oaspeți numeroși, dar la Acvariu și Delfinariu au fost înregistrate recorduri pentru această perioadă a anului. Conducerea Delfinariului spune chiar că aceste cifre pot fi comparate cu cele dintr-o zi de vară.

La Acvariu, de exemplu, au ajuns 439 persoane sâmbătă, 6 ianuarie și aproape 550 duminică.

Delfinariul Constanța a avut 979 vizitatori sâmbătă și 1291 duminică.

“Am avut mulți turiști din Tulcea, Galați sau București. Unii au venit special cu motocicletele din Capitală pentru a petrece o zi la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”, a declarat Adrian Bîlbă, directorul CMSN.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*