Delfinariul din Constanța are program special de 1 iunie

Reprezentație la Delfinariul Constanța. FOTO Cătălin Schipor
Reprezentație la Delfinariul Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii le oferă copiilor o zi specială, de 1 iunie.

Vedetele vor fi cei doi delfini, care vor avea spectacole de la orele 10.00, 13.00, 16.00 și 19.00. ”Dacă cei mici vor dori mai multe informații despre delfini, le stăm la dispoziție”, au precizat reprezentanții CMSN. De asemenea, leul de mare Johnny este pregătit să îi cunoască pe copii. Va ieși să ia masa cu ei, afară, de la orele 11.30, 14.30 și 18.00.

CMSN îi așteaptă și pe iubitorii de astronomie. Între orele 00.00 și 19.00 vor avea loc observații în Piața Ovidiu – deci și observații de zi, și de noapte. După ora 21.00, până la 23.30, se vor face observații de noapte ale planetelor și stelelor. Toate acestea, dacă vremea va permite. Important: copii și adulții au gratuitate, pe 1 iunie.

Și Acvariul poate fi vizitat de 1 iunie. Având în vedere numărul mare de copii și prevederile legislative impuse de ISU, numărul maxim de copii care poate fi primit pe serie este de 70. Așadar, s-ar putea să aveți puțin de așteptat. Copiii până în 7 ani intră gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*