FOTO Microrezervația Constanța, pe timp de iarnă, prin ochii unui artist fotograf. Ștefan Ciocan a surprins bucuria animalelor odată cu prima zăpadă

Foca de la Delfinariul Constanța. FOTO Ștefan Ciocan
Foca de la Delfinariul Constanța. FOTO Ștefan Ciocan

Microrezevația Constanța este un mic paradis pe timp de primăvară sau vară. Verdeața din curtea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii este ceea ce îi atrage pe vizitatori. Puțini știu însă că zona este deschisă publicului și iarna, iar peisajul de după marile zăpezi este unul superb.

Fotograful constănțean Ștefan Ciocan a reușit să surprindă bucuria animalelor și păsărilor care au ieșit să se joace printre nămeți. Prin obiectivul artistului fotograf putem și noi să vedem căprițele pitice, renii sau zebrele care au fost curioase să înțeleagă ce este cu marea albă care le-a înconjurat căsuțele.

Așa cum era de așteptat, cele mai fericite erau focile. Ele au, în sfârșit, parte de temperaturile care le sunt pe plac.

“Am luat aparatul foto și am plecat să găsesc peisaje frumoase de iarnă. La Microrezervația din Constanța m-a impresionat grija față de animalele adăpostite acolo. Până și ele se bucurau de zăpada căzută în cantități mari și erau curioase să se joace în ea”, a declarat fotograful Ștefan Ciocan.

Vă invităm să vă bucurați de fotografiile lui Ștefan și apoi să faceți o vizită la Microrezervația Constanța, din curtea Delfinariului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*