Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă evenimentele de încheiere a Stagiunii 2022 – 2023 și spectacolele lunii iulie din cadrul Stagiunii Estivale 2023

Publicul este invitat să participe la spectacolele fascinante din cadrul Stagiunii Estivale. FOTO: TNOB

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” anunță cu bucurie ultimul eveniment al Stagiunii 2022 – 2023, urmat de o serie captivantă de spectacole care vor avea loc în cadrul Stagiunii Estivale 2023 în Parcul Teatrului.

Pentru a încheia Stagiunea 2022 – 2023 într-un mod grandios, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va găzdui Festivalul Internațional de Flaut în Sala Teatrului, vineri, 30 iunie, începând cu ora 19.00. Spectatorii vor avea ocazia să se bucure de interpretările remarcabile ale dirijorului Sam Seung-Ryul Yang și ale soliștilor Chung Haein, Shin Eun Kyu și Ban Jun Seung. Programul serii va include lucrări celebre ale lui Beethoven, Reinecke și Cimarosa, precum și Simfonia nr.4 în Si bemol major, op.60 de Beethoven, interpretată de Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Pe durata lunii iulie, publicul este invitat să participe la spectacolele fascinante din cadrul Stagiunii Estivale, organizată de Primăria Municipiului Constanța în colaborare cu Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Spectacolele vor avea loc în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 20.00, în Parcul Teatrului, iar intrarea este liberă.

Stagiunea Estivală va debuta cu „Seri de vară în pași de dans” pe 1 iulie, un spectacol impresionant realizat de Ansamblul de Balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, sub regia lui Horațiu Cherecheș. Participanții vor avea ocazia să se bucure de talentul soliștilor Adrian Mihaiu, Cătălina Iliescu, Bogdan Bîrsănescu, Iguacel Sanchez, Alexandros Karampatsakis, Mihai Pâslaru și alții.

Printre celelalte spectacole ce vor încânta publicul se numără „Farmecul muzicii”, ce va avea loc pe 2 iulie, sub bagheta dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea, prezentând soliști precum Laura Eftimie, Mihaela Ionescu și Lucia Mihalache, alături de Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

De asemenea, pe 7 iulie, va fi prezentat spectacolul „Iubirea în muzică”, în timp ce pe 8 iulie publicul se va bucura de „Marea și Muzica”, ambele sub bagheta dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea.

Evenimentele muzicale continuă cu spectacolul „Musica sempre libera” pe 9 iulie, iar pe 21 iulie va avea loc spectacolul „Sub soarele Italiei”, unde soliști precum Daniela Vlădescu și Georgiana Medeleanu vor încânta publicul.

În plus, pe 22 iulie, spectacolul „Beyond the Sea” va oferi o experiență muzicală de excepție, cu participarea soliștilor Daniela Vlădescu, Veronica Răceală și Raluca Dărăban, alături de dansatori talentați precum Iulian Ghencea, Ilinca Dumitrașcu și Cristian Panduru.

Stagiunea Estivală va încheia luna iulie în stil grandios cu spectacolele „Farmecul muzicii” pe 23 iulie, „Sub soarele Italiei” pe 28 iulie, „Iubirea în muzică” pe 29 iulie și „Musica sempre libera” pe 30 iulie, în care vor evolua soliști talentați, printre care Laura Eftimie, Elena Rotari și Mihaela Ionescu.

Toți iubitorii de artă sunt invitați să se bucure de o vară plină de spectacole remarcabile în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*