Teatrul de Stat Constanța vă invită la ultimul spectacol din 2021: „Maria Tănase. O poveste”,

„Maria Tănase. O poveste”. FOTO TSC

Teatrul de Stat Constanța (TSC) vă invită, cu două zile înainte să intrăm în noul an 2022, să vă petreceți câteva clipe alături de două talentate artiste – Mirela Pană și Elena Gatcin – care vă vor duce în lumea faimoasei cântărețe de muzică populară Maria Tănase.

Spectacolul „Maria Tănase. O poveste” este programat în 29 decembrie, de la ora 19.00, la Centrul Educativ Multifuncțional pentru Tineret „Jean Constantin” din Bulevardul Ferdinand nr. 56 (fostul cinematograf „Republica”). Intrarea este gratuită.

„Maria Tănase. O poveste” a avut premiera în 15 mai 2021, iar scenariul și regia sunt semnate de Carmen Lidia Vidu, cea care a obținut în acest an unul dintre Premiile UNITER. Cristina Baciu a realizat proiecțiile multimedia, iar scenografia a fost concepută de Lăcrămioara Dumitrașcu. Mirela Pană joacă rolul Mariei Tănase și cântă șase dintre vestitele ei cântece, iar pianista Elena Gatcin o acompaniază live.

Spectacolul a participat la turnee în Chișinău și București, iar pentru acest rol actrița Mirela Pană a obținut Trofeul „Bacău Fest Monodrame“ 2021.

„Maria Tănase. O poveste” este singurul spectacol al TSC care poate fi reprezentat la Centrul „Jean Constantin” fără a fi necesare modificări substanțiale ale scenei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*