UPDATE Din cauza unei avarii, RAJA furnizează apa cu presiune scăzută în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari până la ora 21

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

UPDATE

RAJA a anunțat că diametrul mare al conductei și faptul că încă există presiune pe rețea au determinat  prelungirea timpului necesar pentru remedierea avariei survenite pe conducta magistrală, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina.  Prin urmare, până în jurul orei 21.00, se va furniza în continuare apă cu presiune scăzută  în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, zonele Peninsulă și Industrială.  La etajele superioare și în zonele înalte din aceste localități se va înregistra lipsa totală a acesteia.

O avarie pe conducta magistrală de pe strada Năvodari din localitatea Lumina s-a înregistrat vineri, 15 iulie, iar pentru remedierea acesteia, echipele RAJA au fost nevoite să reducă presiunea apei din instalație.

Prin urmare, până la ora 17.00, se furnizează apă cu presiune scăzută în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, zonele Peninsulă și Industrială, iar la etajele superioare și în zonele înalte din aceste localități înregistrându-se lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*