Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, infectat cu COVID-19, este internat la terapie intensivă, la Medgidia

Mihai Budeanu. FOTO Facebook 3 Sud Est

Mihai Budeanu, unul dintre componenții trupei 3 Sud Est, a fost internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut de către colegii lui, pe pagina de Facebook a trupei.

„Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu COVID-19 și este internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate.

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecţie.

Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, se precizează în postarea de pe pagina de Facebook a trupei 3 Sud Est.

Mihai Budeanu a fost internat, în urmă cu două zile în Spitalul Municipal Mangalia, iar în cursul zilei de joi a fost transferat la unitatea sanitară din Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*