Taxa de parcare în Constanța și Mamaia rămâne valabilă și noaptea. Vergil Chițac dă vina pe consilierii PSD

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța. FOTO Paul Alexe

Consilierii locali ai municipiului Constanța au fost convocați joi, 21 iulie, într-o ședință în care a fost supusă la vot propunerea de suspendare a plății parcării în municipiul Constanţa și stațiunea Mamaia pe timp de noapte.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a precizat că propunerea a căzut la votul consilierilor PSD, după ce aceștia nu și-ar fi votat propriul amendament adus hotărârii în cauză.

„Administrație locală cu Lolek și Bolek: gargara ieftină revine în forță la Constanța. Ce vă voi descrie nu sunt desene animate, deși mi-aș fi dorit. Astăzi, consilierii locali PSD au respins propunerea de eliminare a plății parcării pe timp de noapte în Constanța și Mamaia”, a scris edilul Constanței.

El a și explicat cum au decurs lucrările ședinței CLM, iar lucrurile ar fi stat în felul următor:

  1. Am propus CL eliminarea obligativității plății parcării în Constanța și Mamaia, între orele 22.00 și 08.00, până la 15 septembrie;
  2. Printr-un amendament, consilierii PNL au dorit prelungirea termenului până la 31 decembrie, iar propunerea a fost votată;
  3. La rândul lor, consilierii PSD au făcut un alt amendament, prin care doreau modificarea orelor de la 22.00 – 08.00 la 20.00 – 08.00, cu efecte tot până la 31 decembrie. USR a votat această propunere (!?);
  4. În cele din urmă, în urma consultărilor, a rămas în picioare propunerea PSD, care a fost supusă votului, dar…
  5. Surpriză! La votul final al amendamentului, consilierii PSD nu și-au mai votat propria propunere (!!!), iar totul a picat.

„Astăzi, consilierii locali PSD au sfidat și logica, și bunul-simț. Au sfidat Constanța și v-au sfidat pe dumneavoastră. Au venit deciși să îngroape o inițiativă, nimic mai mult, nimic în folosul comunității. Așa înțeleg domniile lor că se face administrație: printr-un concurs ieftin de populism, presărat cu numere de circ și gaguri pentru mulțimi. Dar nu-i nimic. Țin să-i anunț că nu voi lua parte la acrobațiile lor ieftine. Aceste ultime zbateri nu fac decât să ne convingă că stârpirea cuibului pesedist a făcut și va face Constanței mult bine. Epoca lor s-a stins.

Vă mulțumesc.

P.S. Mâine voi repune pe ordinea de zi a ședinței CL propunerea de eliminare a plății parcării în Constanța și Mamaia pe timp de noapte”, a mai scris primarul Vergil Chițac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*