Târgul Ofertelor Educaționale la Constanța. Elevii își pot alege liceul sau școala profesională

Examen, educatie, elevi

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în colaborare cu Instituţia Prefectului – judeţul Constanţa, organizează, în perioada 19 martie – 24 aprilie 2016, la Maritimo Shopping Center Constanţa precum şi în alte 11 locaţii din judeţul Constanţa (Medgidia, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Băneasa, Cobadin, Hârşova, Cernavodă, Techirghiol, Eforie, Mihail Kogălniceanu), o nouă ediţie a Târgului Ofertelor Educaţionale, adresată absolvenţilor de gimnaziu şi liceu, sub sloganul „Fă-ţi temele pentru viitor!”
Târgurile se vor desfăşura pe secţiuni de interes, după cum urmează:
Târgul şcolilor profesionale – 19 martie şi 24 aprilie – Maritimo Shopping Center, orele 10-22
Târgul liceelor teoretice – 26 martie – Maritimo Shopping Center, orele 10-22
Târgul liceelor tehnologice – 23 aprilie- Maritimo Shopping Center, orele 10-22

Activităţile de promovare a ofertelor educaţionale, ce se vor derula inclusiv pe parcursul „Săptămânii meseriilor” (18-22 aprilie) în unităţile de învăţământ profesional şi tehnic din municipiul şi judeţul Constanţa, se vor adresa atât viitorilor absolvenţi ai clasei a VIII-a cât şi părinţilor acestora. Multe dintre activităţi vor beneficia de participarea partenerilor educaţionali, respectiv a operatorilor economici care asigură pregătirea practică a elevilor sau care susţin activităţile extracurriculare ale acestora.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 19 martie, ora 11.00, la Maritimo Shopping Center, în prezenţa autorităţilor locale, a reprezentanţilor mediului de afaceri local, precum şi a reprezentanţilor Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*