Semafoarele din intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcea au fost repuse în funcțiune

Semafoarele din intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcea au fost repuse în funcțiune. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că lucrările de modernizare a sistemului de semaforizare din intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcea au fost finalizate.

Echipele Confort Urban au montat stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led, iar instalațiile electrice au fost înlocuite.

„Repunerea în funcțiune a sistemului de semaforizare s-a făcut cu două zile mai devreme față de termenul stabilit inițial pentru a fi diminuat disconfortul creat de lipsa semaforizării din această intersecție.

 În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră” – Primăria Constanța.               

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*